Визначення технологічних особливостей плодоовоочевих консервних підприємств для впровадження біотехнологічних методів утилізації відходів виробництва

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Гніздовський О. С. Визначення технологічних особливостей плодоовоочевих консервних підприємств для впровадження біотехнологічних методів утилізації відходів виробництва / О. С. Гніздовський, О. А. Сагдєєва // Актуальні проблеми енергетики та екології : зб. наук. пр. за матеріалами XVIII Всеукр. наук.-техн. онлайн-конф., Одеса, 29-30 верес. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. О. С. Тітлов. – Одеса : Бондаренко М. О., 2020. – С. 265–268. – Бібліогр.: 6 назв.
Ключові слова
плодоовоочеві консервні підприємства, методи утилізації, утилізація відходів виробництва
Бібліографічний опис