Використання екстракту чорної кави для гальмування окислювальних процесів у спредах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Використання екстракту чорної кави для гальмування окислювальних процесів у спредах / М. Д. Суворов, А. А. Котлюк, Н. О. Дец, Л. О. Ланженко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХIII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 1–3 жовт. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. О. М. Кананихіна. – Одеса, 2020. – с. 93–95.
Ключові слова
спреди, зберігання спредів, екстракт чорної кави, гальмування окислювальних процесів
Бібліографічний опис