42892 Спосіб приготування желейного мармеладу
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб приготування желейного мармеладу, що передбачає замочування агару і желатину, їх розчинення, охолодження, змішування з лимонною кислотою і розливання у форми, який відрізняється тим, що спочатку готують суміш агару, желатину і ламідану, цю суміш ретельно перемішують і замочують у 40-кратній кількості холодної водопровідної води до маси агару і желатину, протягом 40-50 хв, після набрякання суміш агару, желатину і ламідану розчиняють, при нагріванні і безперервному перемішуванні, після повного розчинення суміші, готову желейно-мармеладну масу охолоджують до температури 60-65 °С, вносять кислоту, перемішують і розливають у форми.
Опис
Пат. на корисну модель 42892 Україна, МПК (2009) A23L 1/06. Спосіб приготування желейного мармеладу / Іоргачова К. Г., Салавеліс А. Д., Попеско О. Л. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200901754 ; заявл. 27.02.09 ; опубл. 27.07.09, Бюл. № 14.
Ключові слова
желейний мармелад, приготування мармеладу, Ламідан