42457 Спосіб автоматичного керування процесом виробництва натурального оцту
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування процесом виробництва натурального оцту, що включає вимірювання і регулювання температури культуральної рідини в окислювачі шляхом зміни витрат холодної води крізь теплообмінник окислювача, вимірювання і регулювання рівня в окислювачі шляхом зміни витрат сусла, який відрізняється тим, що вимірюють і регулюють температуру сусла на вході в окислювач шляхом зміни витрат гарячої води крізь підігрівач сусла, вимірюють і регулюють поточне значення концентрації оцтової кислоти в окислювачі та швидкості її зростання шляхом зміни витрат повітря, що йде в окислювач на аерацію, вимірюють поточне значення співвідношення цих витрат повітря з об'ємом культуральної рідини в окислювачі та коректують завдання регулятору концентрації оцту пропорційно здобутого цим вимірюванням результату, вимірюють температуру холодної води і коректують настройки регулятору концентрації оцту пропорційно здобутого цим вимірюванням результату, вимірюють температуру холодної води і коректують настройки регулятору температури в окислювачі пропорційно здобутого цим вимірюванням результату.
Опис
Пат. на корисну модель 42457 Україна, МПК (2009) C12J 1/00. Спосіб автоматичного керування процесом виробництва натурального оцту / Офатенко О. О., Муратов В. Г. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200815168 ; заявл. 29.12.08 ; опубл. 10.07.09, Бюл. № 13.
Ключові слова
натуральний оцет, виробництво оцту, автоматичне керування