Отримання собентів для підвищення ефективності екологічного контролю якості природних вод

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Черницький В. О. Отримання собентів для підвищення ефективності екологічного контролю якості природних вод / В. О. Черницький, М. М. Павловський, Т. В. Магльована // Вода в харчовій промисловості : зб. тез доп. ХІ Всеукр. наук.-практ. конф., Одеса, 20–21 берез. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 98. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
сорбенти, екологічний контроль, якість води, природні води
Бібліографічний опис