Важливість застосування засобів фізичного тренування для формування у студентів умінь і навичок діяти в екстремальних ситуаціях

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Фізичне тренування - спеціалізований педагогічний процес, спрямований на формування знань, умінь, навичок, на виховання морально-вольових і фізичних якостей. Завдання фізичного тренування спрямовані на: зміцнення здоровʼя, загартовування організму, вдосконалення морально-психологічних якостей; розвиток і вдосконалення основних фізичних якостей (витривалості, швидкості, сили, спритності та ін.); виховання звички до систематичних занять фізичними вправами; формування та вдосконалення прикладних навичок, умінь діяти в складних умовах навколишнього середовища. Актуальність порушеної теми полягає в важливості застосування засобів фізичного тренування для формування навичок, умінь діяти в екстремальних ситуаціях.
Опис
Болтоматіс, Д. В. Важливість застосування засобів фізичного тренування для формування у студентів умінь і навичок діяти в екстремальних ситуаціях / Д. В. Болтоматіс, Л. М. Цапенко // Педагогіка здоров’я : зб. наук. пр. VІІІ Всеукр. наук.-практ.конф., Харків, 8–19 трав. 2018 р. / Харк. нац. пед. ун-т ім. Г. С. Сковороди. – Харків, 2018. – С. 525–529. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
фізичне тренування, екстремальні ситуації, зміцнення здоровʼя, загартовування організму
Бібліографічний опис