Аноліт - як натуральний протимікробний засіб для харчової промисловості
Вантажиться...
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Аноліт - як натуральний протимікробний засіб для харчової промисловості / Л.В. Баль-Прилипко, Б.І. Леонова, Б.С. Титаренко, А.Ю. Тарасова // Вода в харчовій промисловості: зб. тез доп. VII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен., асп. і студ., Одеса, 26- 27 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2016. – С. 40-42. – Библиогр.: 6 назв.
Ключові слова
аноліт, харчова промисловість, протимікробний засіб