35847 Харчова композиція для сухих сніданків

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблене і подрібнене м'ясо (наприклад, яловичина, баранина), сухі овочі (наприклад, морква, шпинат, цибуля, зелений горошок, кабачки, зелень петрушки, кропу, селери, корінь петрушки, селери, пряносмакові овочі), йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить крупи інших зернових культур (наприклад, гречану, вівсяну, рисову, пшеничну, ячмінну) у кількості 15-30 мас. %. 3. Харчова композиція за пп. 1, 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить пряності (наприклад, лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр) у кількості 1-2 мас. % . 4. Харчова композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сухі дріжджі пекарські у кількості 3-5 мас. %. 5. Харчова композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сухі молочні продукти (наприклад, сухе знежирене молоко, сколотини сухі, сироватка молочна суха) в кількості 3-5 мас. % . 6. Харчова композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,5 мас. %.
Опис
Пат. на корисну модель 35847 Україна, МПК (2006) A23L 1/10, A23L 1/168. Харчова композиція для сухих сніданків / Мардар М. Р., Валевська Л. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200804750 ; заявл. 14.04.08 ; опубл. 10.10.08, Бюл. № 19.
Ключові слова
сухі сніданки, кукурудзяна крупа, харчові концентрати, екструдовані продукти
Бібліографічний опис