Удосконалення пива світлих сортів на міні-пивоварнях м. Одеса за рахунок використання українського солоду
Вантажиться...
Дата
2018
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проводились дослідження для впровадження вітчизняного солоду на міні-пивоварнях м. Одеса при приготуванні пива світлих сортів. Метою дослідження була комплексна оцінка органолептичних і фізико-хімічних показників українського солоду та порівняння з показниками солоду, виготовленого за кордоном.
Опис
Романова, З. Удосконалення пива світлих сортів на міні-пивоварнях м. Одеса за рахунок використання українського солоду / З. Романова, О. Машир, І. Мельник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: матеріали 84-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 23–24 квіт. 2018 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2018. – Ч. 1. – С. 279. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
пиво, світле пиво, міні-пивоварні, солод