30786 Спосіб одержання соєвого молока

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб одержання соєвого молока, що включає замочування соєвих бобів, їх бланшування, лущення, подрібнення, послідовний ферментоліз подрібнених бобів мацеруючими ферментами, фільтрування суміші соєвих бобів та молока і пастеризацію молока, який відрізняється тим, що здійснюють ферментоліз подрібнених соєвих бобів спочатку ферментним препаратом Целюлаза-100 із розрахунку 0,5 одиниць целюлазної активності на 1 г сухих бобів при температурі 50 °С і рН=4,8 протягом 180 хвилин, а потім ферментним препаратом Пектиназа Г20х із розрахунку 1,5 одиниць пектолітичної активності на 1 г сухих бобів при температурі 45 °С і рН=5 протягом 120 хвилин.
Опис
Пат. на корисну модель 30786 Україна, МПК (2006) A23L 1/20. Спосіб одержання соєвого молока / Капрельянц Л. В., Пожіткова Л. Г., Євдокимова Г. Й. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200712953 ; заявл. 23.11.07 ; опубл. 11.03.08, Бюл .№ 5.
Ключові слова
соєве молоко, одержання соєвого молока, ферментоліз
Бібліографічний опис