Чинники формування конкурентоспроможності ринку морозива України

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної статті є дослідження стану та тенденцій розвитку ринку морозива України та виявлення чинників конкурентоспроможності вітчизняних торгових марок морозива.
Опис
Рубан М.Л. Чинники формування конкурентоспроможності ринку морозива України / М.Л. Рубан ; наук. кер. Т.А. Кунділовська // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. ред. Л.В. Капрельянц, Н.М. Поварова, відп. ред. Г.М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – с. 324–326 : табл. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
морозиво, ринок морозива, ринок морозива України, розвиток ринку морозива, конкурентоспроможність ринку
Бібліографічний опис