Методологічні основи інноваційного викладання дисциплін, пов’язаних з безпечністю харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Пилипенко Л. М. Методологічні основи інноваційного викладання дисциплін, пов’язаних з безпечністю харчування / Л. М. Пилипенко, А. В. Єгорова // Забезпечення якості вищої освіти : зб. матеріалів ІІ Всеукр. наук.-метод. конф., Одеса, 08–10 квіт. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова) та ін. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 32–33.
Ключові слова
інноваційне викладання, викладання дисциплін, безпечність харчування
Бібліографічний опис