Екологія харчування як елемент економічної безпеки держави
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Екологічна безпека продуктів харчування – глобальна проблема, оскільки зачіпає не лише здоров'я людини, але впливає на всю економіку країни. Харчові продукти – наймасовіший вид продукції, яку виробляють і споживають люди. Якість і безпека харчових продуктів – основні чинники, які визначають здоров'я нації й сприяють збереженню її генофонду, впливають на рівень життя, соціальну активність людини.
Опис
Головань О. В. Екологія харчування як елемент економічної безпеки держави / О. В. Головань ; наук. кер. О. А. Ліпанова // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. ред. Л.В. Капрельянц, Н.М. Поварова, відп. ред. Г.М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – с. 249–251 : – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
екологія харчування, харчові продукти, безпека харчової продукції, екологічна безпека продуктів харчування