Використання маслянки в харчуванні жінок репродуктивного віку

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета наших майбутніх досліджень - вивчення можливостей використання окремих видів плодово-ягідної сировини в технології молочних продуктів на основі маслянки для створення продуктів харчування жінок репродуктивного віку.
Опис
Мамінтова К.О. Використання маслянки в харчуванні жінок репродуктивного віку / К.О. Мамінтова ; наук. кер. І.А. Дюдіна // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. ред. Л.В. Капрельянц, Н.М. Поварова, відп. ред. Г.М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – с. 211–212 : – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
маслянка, молочні продукти на основі маслянки, харчова цінність маслянки, харчування жінок репродуктивного віку
Бібліографічний опис