Самостійна робота – складова компетентністної підготовки фахівців з дисципліни безпека життєдіяльності напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В Одеській національній академії харчових технологій навчальна дисципліна "Безпека життєдіяльності" є обов`язковою у структурно-логічній схемі підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем "бакалавр" напрямів підготовки "Туризм" і "Готельно-ресторанна справа". У курсі підготовки приділяється особлива увага ризику виникнення надзвичайних ситуацій та можливим несприятливим наслідкам їх дії. На практичних заняттях закріплюються навички попередження, захисту та ліквідації наслідків небезпек. Формується відповідальність за особисту та колективну безпеку. Невід’ємною складовою навчального процесу є самостійна робота студентів в опануванні необхідними знаннями та навичками. Тому був підготовлений навчальний посібник з курсу "Безпека життєдіяльності" для бакалаврів напрямів підготовки "Готельно-ресторанна справа" та "Туризм".
Опис
Неменуща, С. М. Самостійна робота – складова компетентністної підготовки фахівців з дисципліни безпека життєдіяльності напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» / С. М. Неменуща // Безпека життєдіяльності на транспорті і виробництві – освіта, наука, практика : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф., Херсон, 14–16 верес. 2017 р. / Херсон. держ. морська акад. – Херсон, 2017. – С. 58–60. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
самостійна робота, компетентнісна підготовка фахівців, безпека життєдіяльності
Бібліографічний опис