Удосконалення асортименту продуктів харчування для військовослужбовців

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження, проведені в Одеській національній академії харчових технологій, дозволили розробити рецептури нових продуктів, що значно розширить асортимент продуктів харчування з підвищеною харчовою і біологічною цінністю для військовослужбовців.
Опис
Статєва, М. С. Удосконалення асортименту продуктів харчування для військовослужбовців / М. С. Статєва // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., Львів, 24 листоп. 2016 р. / Львів. торг.-екон. ун-т. – Львів, 2016. – С. 206–208. – Бібліогр.: 10 назв.
Ключові слова
харчування військовослужбовців, рецептури продуктів, харчова цінність, біологічна цінність
Бібліографічний опис