Методологія розробки сучасної нормативної технологічної документації для виробництва харчової продукції
Ескіз недоступний
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На підставі наведеної різниці між вітчизняним та європейським підходом до створення нормативної та технічної документації стосовно виробництва продуктів харчування була зроблена спроба об`єднати всі переваги обох підходів та усунути, по можливості, найбільш вражаючи недоліки.
Опис
Верхівкер, Я. Г. Методологія розробки сучасної нормативної технологічної документації для виробництва харчової продукції / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Стандартизація, сертифікація, метрологія та менеджмент : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 22–23 трав. 2017 р. / Держ. п-во «Укр. наук.-дослід. і навч. цент пробл. стандартизації, сертифікації та якості». – Київ, 2017. – С. 12.
Ключові слова
виробництво харчової продукції, нормативна документація, технічна документація