Сучасні інноваційні технології навчання при підготовці фахівців за напрямом 6.05170101 «Харчові технології та інженерія»
Вантажиться...
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Оновлення галузей харчової та зернопереробної промисловості в умовах ринкової економіки обумовлює посилену увагу випускових кафедр провідних ВНЗ до проблеми професійної підготовки фахівців за напрямом «Харчові технології та інженерія», формування в них професійних компетенцій. Стійкий розвиток інноваційної діяльності в освіті має розглядатися як процес відтворення людського капіталу на розширеній та інноваційній основі, що дає більший прибуток роботодавцям, ніж використання матеріального капіталу.
Опис
Дідух, Н.А. Сучасні інноваційні технології навчання при підготовці фахівців за напрямом 6.05170101 «Харчові технології та інженерія» / Н.А. Дідух, Д.М. Скрипніченко, Є.О. Ізбаш // Сучасні тенденції викладання у вищій школі: інформаційні та інноваційні технології навчання : електрон. зб. тез. 44-ї наук.-метод. конф. викл. акад., Одеса, [10-11 квіт.] 2013 р. / ОНАХТ. – Одеса, 2013. - С. 68-69.
Ключові слова
інноваційні технології навчання, підготовка фахівців, сучасні технології навчання, вищі навчальні заклади