Шляхи формування професійної компетенції студента при вивченні технологічних дисциплін
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В умовах зростання конкуренції між м’ясопереробними підприємствами в Україні необхідно докорінно покращити якість підготовки фахівців м’ясопереробного виробництва. Цього можна досягти шляхом підвищення рівня навчального процесу, впроваджуючи нові, більш ефективні форми і методи викладання матеріалу.
Опис
Бондаренко, Н.В. Шляхи формування професійної компетенції студента при вивченні технологічних дисциплін / Н.В. Бондаренко // Сучасні тенденції викладання у вищій школі: інформаційні та інноваційні технології навчання : електрон. зб. тез. 44-ї наук.-метод. конф. викл. акад., Одеса, [10-11 квіт.] 2013 р. / ОНАХТ. – Одеса, 2013. - С. 67.
Ключові слова
формування професійної компетенції, професійна компетенція студента, вивчення технологічних дисциплін, навчальний процес