Вода, екологія та продовольча безпека

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто розрахунковий показник - "водний слід", знаючи який того чи іншого продукту/процесу виробництва, можна впроваджувати не лише інноваційні технології продуктів харчування високої якості, що потребують використання меншої кількості води, але й використовувати зворотні системи водопостачання на підприємствах.
Опис
Ляпіна, О.В. Вода, екологія та продовольча безпека / О.В. Ляпіна // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 18-19 листоп. 2015 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2015. – С. 165.
Ключові слова
якість води, продовольча безпека, джерела водопостачання, збереження водних ресурсів
Бібліографічний опис
Зібрання