138340 Композиція інгредієнтів для приготування виробів пониженої вологості

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування виробів пониженої вологості, в якій шляхом введення нових компонентів, заміни підсолоджувача та жирового компонента забезпечити одержання продукту, придатного для діабетичного харчування, з покращеними фізико-хімічними показниками, зниженою енергетичною цінністю та глікемічним індексом.
Опис
Пат. на корисну модель 138340 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), A21D 13/04 (2017.01), A21D 13/06 (2017.01). Композиція інгредієнтів для приготування виробів пониженої вологості / Соколова Н. Ю. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201904983 ; заявл. 10.05.2019 ; опубл. 25.11.2019, Бюл. № 22.
Ключові слова
вироби пониженої вологості, діабетичне харчування, фізико-хімічні показники, енергетична цінність, глікемічний індекс
Бібліографічний опис