137896 Композиція інгредієнтів для виробництва печива

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу створити композицію інгредієнтів для виробництва печива, в якій шляхом заміни зернового, жирового і білкового компонентів, а також введення додаткових компонентів забезпечити покращення якості готового продукту за рахунок підвищеного вмісту харчових волокон та мікронутрієнтів.
Опис
Пат. на корисну модель 137896 Україна, МПК A21D 13/80 (2017.01). Композиція інгредієнтів для виробництва печива / Черненко С. О., Салавеліс А. Д., Тележенко Л. М. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201904198 ; заявл. 19.04.2019 ; опубл. 11.11.2019, Бюл. № 21.
Ключові слова
печиво, виробництво печива, якість печива, харчові волокна, мікронутрієнти
Бібліографічний опис