137232 Композиція інгредієнтів для виробництва лукуму "Кизиловий"
Вантажиться...
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу створити композицію інгредієнтів для
виробництва лукуму "Кизиловий", в якій шляхом введення нового компоненту - модифікованого крохмалю, та використання підварки кизилової забезпечити покращення якості та скорочення тривалості структуроутворення лукуму, підвищення харчової цінності і покращення споживчих властивостей готового продукту.
Опис
Пат. на корисну модель 137232 Україна, МПК A23G 3/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва лукуму "Кизиловий" / Іоргачова К. Г., Гордієнко Л. В., Толстих В. Ю., Пожиткова Л. Г. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201903469 ; заявл. 05.04.2019 ; опубл. 10.10.2019, Бюл. № 19.
Ключові слова
лукум, виробництво лукуму, лукум "Кизиловий", модифікований крохмаль, тривалість структуроутворення, харчова цінність, споживчі властивості