136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан"

Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва зернового продукту "Кіноасан", що забезпечує одержання екструдованого зернового продукту з високими органолептичними показниками, а саме: привабливим зовнішнім виглядом, однорідним кольором, добрими смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, та забезпечує розширення асортименту зернових продуктів екструзійної технології
Опис
Пат. на корисну модель 136214 Україна, МПК A23L 7/10 (2016.01), A23L 7/17 (2016.01). Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан" / Валевська Л. О., Соколовська О. Г., Станкевич Г. М., Страхова Т. В., Кац А. К., Дмитренко Л. Д., Луніна Л. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201901782 ; заявл. 21.02.2019 ; опубл. 12.08.2019, Бюл. № 15.
Ключові слова
екструдований зерновий продукт, виробництво зернових продуктів, зерновий продукт "Кіноасан", органолептичні показники, харчова цінність, біологічна цінність
Бібліографічний опис