134524 Композиція інгредієнтів для приготування фалафелю
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для
приготування фалафелю, з підвищеним вмістом біологічно активних речовин, та усунення
речовин, які перешкоджають перетравлюванню.
Опис
Пат. на корисну модель 134524 Україна, МПК (2019.01) A23L 11/00. Композиція інгредієнтів для приготування фалафелю / Атанасова В. В., Баканов Д. О. ; власник Одес. нац. акад харч. технологій. - № u201811913 ; заявл. 03.12.2018 ; опубл. 27.05.2019, Бюл. № 10.
Ключові слова
фалафель, приготування фалафелю, біологічно активні речовини