Важливість переддипломної практики на об'єктах майбутньої професійної діяльності у рамках роботи над темою дипломної роботи

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дипломної роботи є систематизація, закріплення та розширення теоретичних і практичних знань спеціалістів, застосування цих знань у вирішенні конкретних виробничих і наукових завдань, а також виявлення підготовленості випускника до самостійної роботи в умовах сучасного виробництва та ринкової економіки. Під час виконання та захисту дипломної роботи студентів спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність» повинні бути виявлені знання з питань товарознавчої оцінки якості товарів, ідентифікації та експертизи виробів, маркетингу, управління якістю на всіх етапах життєвого циклу товарів, прогнозування збереження їх якості тощо.
Опис
Погонцева, Е.І. Важливість переддипломної практики на об'єктах майбутньої професійної діяльності у рамках роботи над темою дипломної роботи / Е.І. Погонцева, Т.М. Черевата, М.Р. Мардар // Роль комплексного дипломного проектування у підвищенні якості підготовки фахівців: електрон. зб. тез 45-ї наук.-метод. конф. виклад. акад., Одеса, 9 - 10 квіт. 2014 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – О., 2014. - С. 7 - 8.
Ключові слова
переддипломна практика, дипломна робота, навчальний процес
Бібліографічний опис