Розробка технології утилізації твердих відходів виноробства
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
При переробці винограду у виноробній промисловості утворюється велика кількість (івд 15 до 20%) відходів, раціональне використання яких дає можливість отримати додаткову сировину, що представляє значну цінність для багатьох галузей промисловості та сільського господарства. З метою екологізації виробництва та зменшення впливу на навколишнє середовище необхідно максимально використовувати всі відходи виноробства. Розглянуто технології утилізації твердих відходів виноробства
Опис
Крусір, Г. В. Розробка технології утилізації твердих відходів виноробства / Г. В. Крусір, Г. Л. Чекал // Актуальні проблеми та інновації (ЕКОГЕОФОРУМ–2017): матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Івано-Франківськ, 22–25 берез. 2017 р. / Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. – Івано-Франківськ, 2017. – С. 137–139. – Бібліогр.: 12 назв.
Ключові слова
тверді відходи виноробства, утилізація відходів, екологізація виробництва