Характеристика проблеми ТПВ: визначення основних критеріїв розвитку сфери поводження з відходами

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто методи утилізації харчових відходів, а саме - біотехнологічні методи, що базуються на природних процесах, які не потребують значних економічних та енергетичних затрат і, на відміну від спалювання, не забруднюють навколишнє середовище та продукують корисний, цінний продукт (добриво, кормові добавки, енергоносії). До біотехнологічних методів відноситься метанове зброджування (метаногенез), компостування, вермикомпостування та ін.
Опис
Крусір, Г. В. Характеристика проблеми ТПВ: визначення основних критеріїв розвитку сфери поводження з відходами / Г.В. Крусір, А. В. Бучка // Актуальні проблеми та інновації (ЕКОГЕОФОРУМ–2017): матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Івано-Франківськ, 22–25 берез. 2017 р. / Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. – Івано-Франківськ, 2017. – С. 136–137 : табл. – Бібліогр.: 7 назв.
Ключові слова
тверді побутові відходи, біотехнологічні методи утилізації, харчові відходи, метанове зброджування, компостування, вермикомпостування
Бібліографічний опис