41-а науково-методична конференція «Науково-методологічні основи практичної підготовки фахівців для харчової та зернопереробної галузей». Ч. 2

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2010
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеська національна академія харчових технологій
Анотація
Опис
Науково-методологічні основи практичної підготовки фахівців для харчової та зернопереробної галузей : матеріали 41-ї наук.-метод. конф., Одеса, 6-7 квіт. 2010 р.: в 2-х ч. Ч. 2 / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред.: Б. В. Єгоров, О. І. Гапонюк, Л. В. Капрельянц та ін. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – 110 с.
Ключові слова
Бібліографічний опис