Підбір білкової складової для виробництва морозива геродієтичного призначення
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована розробка науково-обгрунтованої технології морозива геродієтичного призначення.
Опис
Шарахматова, Т.Є. Підбір білкової складової для виробництва морозива геродієтичного призначення / Т.Є. Шарахматова // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції: прогр. та матеріали Четвертої Міжнар. наук.-техн. конф., Київ, 24-25 берез. 2015 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2015. – С. 86-87.
Ключові слова
здорове харчування, геродієтичні продукти, морозиво