Сухі сніданки: споживчі властивості, конкурентоспроможність
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В Українi щорiчно реалiзується близько 28 тис. тонн сухих снiданкiв, причому 90 % з них припадає на вiтчизняний товар. В iснуючiй економiчнiй ситуацiї споживча перевага надається бiльш дешевому товару на шкоду якостi.
Опис
Гришко С. Ю. Сухі сніданки: споживчі властивості, конкурентоспроможність / С. Ю. Гришко ; наук. кер. С. С. Орлова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів VІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 10-11 листоп. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2015. – С. 145–146.
Ключові слова
сухі сніданки, виробництво сухих сніданків, споживчі властивості сніданків