Удосконалення технології підготовки води для дезинфекції тари та обладнання на підприємстві «Кривоозерська ХСФ»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Кожне підприємство постійно підвищує рівень технічного оснащення більш продуктивним обладнанням та вдосконалює технологію виробництва. Запорукою виготовлення безпечної та якісної продукції є суворе дотримання санітарно-гігієничних вимог.
Опис
Толкачова К. О. Удосконалення технології підготовки води для дезинфекції тари та обладнання на підприємстві «Кривоозерська ХСФ» / К. О. Толкачова ; наук. кер. О. В. Ляпіна // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2017. – с. 138–139.
Ключові слова
удосконалення технології дезінфекції, дезинфекція тари, дезинфекція обладнання, технології підготовки води
Бібліографічний опис