Менеджмент ресторанного бизнеса: использование расфасованной воды

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Цель работы - менеджмент ресторанного бизнеса: использование расфасованной воды.
Опис
Скубий, М. Менеджмент ресторанного бизнеса: использование расфасованной воды / М. Скубий; науч. рук. Т.В. Стрикаленко // Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: зб. тез. доп. III Всеукр. міжвуз. наук. конф. студ. та асп., Одеса, 13-14 листоп. 2013 р. / ОНАХТ.-О., 2013. - С. 89-92. - Библиогр.: 4 назв.
Ключові слова
ресторанный бизнес, менеджмент ресторанного бизнеса, расфасованная вода
Бібліографічний опис