Принципи санаторно–курортного харчування та профілактика захворювань шлунково–кишкового тракту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі розглядаються принципи санаторно–курортного харчування та профілактика захворювань шлунково–кишкового тракту.
Опис
Шпак Т. Принципи санаторно–курортного харчування та профілактика захворювань шлунково–кишкового тракту / Т. Шпак ; наук. кер. А. К. Д’яконова // Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. VI Всеукр. міжвуз. наук. конф. студентів, аспірантів і молодих учених з міжнар. участю, Одеса, 26 берез. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2017. – С. 44–46. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
санаторно–курортне харчування, здорове харчування, профілактика захворювань
Бібліографічний опис