Електрофізичні властивості полімерних сегнетоелектриків і композитів на їх основі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ТЕС
Анотація
В монографії розглядаються фізичні процеси формування і перемикання сегнетоелектричної поляризації в полімерних сегнетоелектриках, а також релаксація сформованої поляризації в ізотермічних і термостимульованих умовах. Отримані важливі експериментальні і теоретичні результати, які дозволяють зрозуміти природу вказаних явищ і науково обґрунтувати практичні рекомендації з режимів електризації і діапазонів експлуатації п'єзо та піроелектричних приладів на основі полімерних сегнетоелектричних плівок. Книга призначена для бакалаврів, магістрів, докторів філософії і наук, які працюють в області фізики електретів, полімерних діелектриків і сегнетоелектриків.
Опис
Федосов, С. Н. Електрофізичні властивості полімерних сегнетоелектриків і композитів на їх основі [Текст] : монографія / Федосов Сергій Никифорович, Сергєєва Олександра Євгенівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ТЕС, 2018. - 195 с. : табл., рис. - Библиогр.: с.182-195. - ISBN 978-617-7337-72-9.
Ключові слова
полімерні сегнетоелектрики, полимерные сегнетоэлектрики, поляризація, поляризация, піроелектричний ефект, пироэлектрический эффект
Бібліографічний опис