Удосконалення лабораторного практикуму з мікробіології галузі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У наш час антибіотики широко використовуються у тваринництві як для стимуляції набору ваги та лікування хвороб у тварин, так і для знезараження кормів. При цьому залишки антибіотиків у молоці, м’ясі, м’ясних субпродуктах, яйцях та рибі можуть становити небезпеку для людей: викликати алергічні захворювання, отруєння, дисбіози шлунково-кишкового тракту.
Опис
Удосконалення лабораторного практикуму з мікробіології галузі / А.В. Єгорова, Л.В. Труфкаті, Т.В. Шпирко, К.В. Єриганов // Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення навчального процесу в умовах запровадження нового Закону України «Про вищу освіту» : матеріали 46-ї наук.-метод. конф. ОНАХТ, Одеса, 8-10 квіт. 2015 р. – Одеса, 2015. – С. 73-74.
Ключові слова
лабораторний практикум, удосконалення лабораторного практикуму, мікробіологія галузі
Бібліографічний опис