Щодо використання нового гібрида полби у виробництві зернового хліба

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Новий гібрид полби звичайної Triticum diccocum і пшениці твердої Triticum durum є перспективною зерновою сировиною для застосування в технології виробництва зернового хліба.
Опис
Запаренко Г. В. Щодо використання нового гібрида полби у виробництві зернового хліба / Г. В. Запаренко; наук. кер. Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: зб. матеріалів VI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 5-6 листоп. 2013 р. / ОНАХТ, Пром. торг. компанія Шабо.-О., 2013. - С. 121-122.
Ключові слова
гібрид полби, полба, виробництво зернового хліба, зерновий хліб
Бібліографічний опис