Важливість хімічної компетенції в підготовці магістрів у галузі оздоровчих та лікувально-профілактичних продуктів харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сучасні вимоги до елітних фахівців різні за рівнем і профілем. При цьому перевага надається професійній компетентності та конкурентноздатності спеціаліста. Тому важливими є інноваційні, диференційовані та водночас ефективні підходи до технології навчання. Одним з критеріїв відповідно до професійної діяльності є хімічно-технологічна підготовка магістрів харчового профілю.
Опис
Гураль, Л.С. Важливість хімічної компетенції в підготовці магістрів у галузі оздоровчих та лікувально-профілактичних продуктів харчування / Л.С. Гураль, А.І. Капустян, Н.К. Черно // Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення навчального процесу в умовах запровадження нового Закону України «Про вищу освіту» : матеріали 46-ї наук.-метод. конф. ОНАХТ, Одеса, 8-10 квіт. 2015 р. – Одеса, 2015. – С. 75-76.
Ключові слова
здорове харчування, лікувально-профілактичні продукти харчування, оздоровчі продукти харчування
Бібліографічний опис