Особливості викладання дисциплін «Технології харчових виробництв»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним із головних завдань нашої академії є підготовка висококваліфікованих кадрів для харчової промисловості, які поєднуючи теорію і практику вміють аналізувати стан виробництва, виявляти вузькі місця у технологічному процесі та знаходити нові технологічні рішення, використовуючи вітчизняний та закордонний досвід.
Опис
Воєцька, О.Є. Особливості викладання дисциплін «Технології харчових виробництв» / О.Є. Воєцька, Т.В. Бордун // Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення навчального процесу в умовах запровадження нового Закону України «Про вищу освіту» : матеріали 46-ї наук.-метод. конф. ОНАХТ, Одеса, 8-10 квіт. 2015 р. – Одеса, 2015. – С. 101-102.
Ключові слова
особливості викладання дисциплін, технології харчових виробництв
Бібліографічний опис