Методологія впровадження вимог ДСТУ ІSО 22000:2007 у дипломні проекти

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З липня 2015 року всі підприємства харчової промисловості будуть працювати відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів». Відповідно до цих вимог, працівники підприємств повинні пройти підвищення кваліфікації, з тим, щоб набути навичок та знань для роботи в цій системі. А що ж до випускників, які тільки-но отримали дипломи, та намагаються влаштуватися на роботу? Вони повинні прийти на підприємство вже з цими знаннями.
Опис
Віннікова, Л.Г. Методологія впровадження вимог ДСТУ ІSО 22000:2007 у дипломні проекти / Л.Г. Віннікова, О.М. Савінок, Н.Г. Азарова // Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення навчального процесу в умовах запровадження нового Закону України «Про вищу освіту» : матеріали 46-ї наук.-метод. конф. ОНАХТ, Одеса, 8-10 квіт. 2015 р. – Одеса, 2015. – С. 76-77.
Ключові слова
ДСТУ ISO 22000:2007, підприємства харчовї промисловості, дипломні проекти
Бібліографічний опис