Технологічні основи виробництва салатної олії
Вантажиться...
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблені рецептури та технології виробництва салатних олій на основі нерафінованої соняшникової олії та пряно-ароматичної сировини. Промислове виробництво розробленої салатної олії можливе без здійснення модернізації та реконструкції діючих олійно-жирових підприємств.
Опис
Дец, Н. О. Технологічні основи виробництва салатної олії / Н. О. Дец, Н. А. Ткаченко, В. В. Донченко // 83-я Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.» : матеріали, Київ, 5–6 квіт. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2017. – Ч. 1. – С. 393.
Ключові слова
салатна олія, виробництво олії, нерафінована соняшникова олія, пряно-ароматична сировина