Вивчення проблеми екологчно чистих ресторанів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Екологічні компоненти в ресторанах залучають нових клієнтів, підвищують лояльність співробітників, зміцнюють імідж і конкурентоспроможність компанії, довіру громадськості. Страви в таких ресторанах відповідають стандартам здорового харчування: за якістю продуктів, за вибором продуктів і страв, за способом приготування та зберігання, за правилами поєднання продуктів.
Опис
Хмелевська О. В. Вивчення проблеми екологчно чистих ресторанів / О. В. Хмелевська // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: зб. матеріалів VI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 5-6 листоп. 2013 р. / ОНАХТ, Пром. торг. компанія Шабо.-О., 2013. - С. 209.
Ключові слова
екологія, ресторани, здорове харчування
Бібліографічний опис