Виробництво сухих сніданків, збагачених різними видами добавок
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведено корисність сухих сніданків, їх різновиди та переваги. Представлено добавки, якими збагачують сухі сніданки для підвищення їх харчової і біологічної цінності та надання їм профілактичних властивостей.
Опис
Валевська, Л. О. Виробництво сухих сніданків, збагачених різними видами добавок / Л. О. Валевська // Сучасні тенденції розвитку української науки : матеріали ІІІ Всеукр. наук. конф., Переяслав-Хмельницький, 26-27 трав. 2017 р. / Переяслав-Хмельниц. держ. пед. ун-т ім. Г. Сковороди. – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 3. – С. 150–151. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
сухі сніданки, добавки тваринного походження, добавки рослинного походження, харчова цінність, біологічна цінність