Аспекти автоматизації обліку виробничих запасів на підприємстві ресторанного бізнесу
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дослідження є розробка рекомендацій щодо впровадження автоматизації обліку виробничих запасів на підприємстві.
Опис
Маленко В. В. Аспекти автоматизації обліку виробничих запасів на підприємстві ресторанного бізнесу / В. В. Маленко ; наук. кер. Т. Д. Маркова // Актуальні аспекти соціально-економічного розвитку України: погляд молоді : тези І Всеукр. студентської наук.-практ. конф., Одеса, 4–5 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, ННІ приклад. економіки і менеджменту ім. Г. Е. Вейнштейна. – Одеса : ОНАХТ, 2019. – с. 116–117.
Ключові слова
облік виробничих запасів, ресторанний бізнес, автоматизація обліку запасів, облік ресторанного бізнесу