Методичне забезпечення мікробіологічного блоку дисциплін на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування ОНАХТ

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисципліни мікробіологічного блоку входять до переліку дисциплін фундаментальної підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології». Знання цих дисциплін є основою профілактики харчових захворювань у споживачів та забезпечення мікробіологічної стабільності харчових продуктів при зберіганні.
Опис
Єгорова А. В. Методичне забезпечення мікробіологічного блоку дисциплін на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування ОНАХТ / А. В. Єгорова, Л. В. Труфкаті, О. О. Килименчук // Забезпечення якості вищої освіти : матеріали Всеукр. наук.-метод. конф., Одеса, 10–12 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова) та ін. – Одеса, 2019. – С. 39–30.
Ключові слова
мікробіологічний блок дисциплін, технічна мікробіологія, мікробіологія
Бібліографічний опис