Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: Новітня концепція формування та контролю якості харчових і кормових продуктів в Україні
Authors: Каламан, О. Б.
Козак, К. Б.
Єгорова, А. В.
Струнова, О. С.
Keywords: харчові продукти
кормові продукти
контроль якості продуктів
Issue Date: 2019
Abstract: Якість, як критерій, є національною ідеєю для усіх розвинутих країн світу. Саме високі вимоги до контролю якості та їх виконання є запорукою стійкого домінування продукції розвинутих країн на світових ринках, та забезпечують їх безпеку, конкурентоспроможність та дозволяє грати провідну роль у світовому поділі праці.
Description: Новітня концепція формування та контролю якості харчових і кормових продуктів в Україні / О. Б. Каламан, К. Б. Козак, А. В. Єгорова, О. С. Струнова // Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку ХХІ століття : матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 15–16 жовт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, ННІ приклад. економіки та менеджменту ім. Г. Е. Вейнштейна. – Одеса, 2019. – С. 193–196 : рис. – Бібліогр.: 7 назв.
URI: https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/10339
Appears in Collections:Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI століття (Aspects of economic and social development of Ukraine at the beginning of the 21st century)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
material_konf_ekonom-19-1_Kalaman_2.pdf425.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.