Визначення економічної ефективності діяльності служби управління персоналом підприємств харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сутність раціонального використання персоналу промислового підприємства полягає у виявленні та реалізації здібностей кожного працівника, посиленні творчого і змістовного характеру його праці, підвищення професійно-кваліфікаційного рівня, всебічного стимулювання і відповідної оцінки внеску кожного робітника в кінцевий результат діяльності організації.
Опис
Удовиця О. Ф. Визначення економічної ефективності діяльності служби управління персоналом підприємств харчової промисловості / О. Ф. Удовиця // Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI століття : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 11–13 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; наук. ред. О. Б. Каламан. – Одеса, 2018. – С. 58–60.
Ключові слова
економічна ефективність, служба управління персоналом, підприємства харчової промисловості
Бібліографічний опис