Особливості складання раціонів харчування для хворих на цукровий діабет ІІ типу
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показана необхідність ретельного аналізу раціонів харчування хворих на цукровий діабет ІІ типу та створення рекомендацій щодо їх перегляду з огляду новітніх досягнень у науці про харчування.
Опис
Козонова, Ю. О. Особливості складання раціонів харчування для хворих на цукровий діабет ІІ типу / Ю. О. Козонова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 12–13 трав. 2016 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2016. – С. 149–150. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
раціон харчування, цукровий діабет ІІ типу, мінеральний обмін, вуглеводний обмін