Переглянути
Нові надходження
Зараз показуємо 1 - 5 з 11
- ДокументЗНАЧЕННЯ ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ КРАЇНИ(2017) Т. I. Ткачук, Г. М. ПавленкоВ статті розглянуто роль i значення переробної та зберігаючої галузей в забезпеченні продовольчої безпеки країни, внесок третьої сфери АПК у вирішення продовольчої проблеми, забезпеченнянаселення повноцінною та здоровою їжею у відповідності до загальноприйнятих норм i стандартів.
- ДокументФОРМУВАННЯ РЕСУРСНОЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА(2017) А. В. Коверга, Ю. О. Буренко, І. В. КрупіцаУ статті запропоновано ресурсний підхід як основа реалізації функціональних стратегій підприємств харчової промисловості. На основі мікроекономічної теорії розроблені критерії та послідовність реалізації функціональних стратегій підприємств.
- ДокументДОСЛІДЖЕННЯ СУЧАСНОГО СТАНУ ТА НАПРЯМІВ ПОБУДОВИ СТРАТЕГІЇ ВІДНОВЛЕННЯ ВИНОГРАДАРСТВА ТА ВИНОРОБСТВА В УКРАЇНІ(2017) І. М. Агеєва, Ю. В. НебеснюкВ даній статті розглянуті теоретико-методичні основи щодо вдосконалення стратегічногоуправління у виноробній галузі України. У зв’язку з помилками, яки були допущені в аграрній політиціУкраїни, виноградарство із високорентабельної галузі перетворилося у низькодоходну і навіть збитко-ву галузь, тому є шанс відновити галузь за рахунок побудови нової стратегії відновлення. Наведеноаналіз стану розвитку виноградарства і виноробства в світі. Зроблено висновок про необхідність вдос-коналення і розвитку цих галузей в Україні. Наявність об'єктивних передумов для розвитку диктуютьнеобхідність збільшення обсягів виробництва та поліпшення якості вітчизняних вин, оптимізації струк-тури споживання алкогольних напоїв, розробки і впровадження конкурентоспроможності здатних інно-ваційних технологій, інтеграції в світовий ринок вина.
- ДокументЕКОНОМІКА ВРАЖЕНЬ – СУЧАСНИЙ ЕТАП РОЗВИТКУ СУСПІЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА(2017) О. В. ДишкантюкВ статті розглянуто передумови розвитку економіки вражень як сучасного етапу суспільного виробництва; визначено сутність кінцевих та проміжних послуг сфери гостинності та кінцевого її продукту; досліджено логістичні ланцюги сфери гостинності, що формують продукт гостинності та наведено приклади їх існування.
- ДокументЕКСПЕРТНЕ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ(2017) Л. В. Іванченкова, Г. О. Ткачук, Л. Б. СклярВ даній статті виділено напрями організації експертних досліджень на підприємстві. Узагальнено інформацію щодо видів експертиз для ідентифікації фінансово-економічних правопорушень звизначенням очікуваного результату від експертизи. Проведена систематизація методичних прийомів,за допомогою яких встановлюються докази протиправних дій в економічній сфері. Визначено основніфункції експертної служби підприємства.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »