Ступінь вищої освіти "Бакалавр" (Higher education degree Bachelor's)
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Ступінь вищої освіти "Бакалавр" (Higher education degree Bachelor's) за Ключові слова ""кефір Ж=1"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз впливу технології виробництва та первинної обробки молока-сировини на якість кисломолочних продуктів. На прикладі СТОВ «Петродолинське»(ОНТУ кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів, 2025) Аліна ГорбатюкКваліфікаційна робота включає 93 аркуша пояснювальної записки, 5 аркушів графічної частини, 51 джерело літератури. В роботі розроблено проєкт розширення СТОВ «Петродолинське» (Одеська область, Овідіопольський район) з організацією цеху переробки молока в кисломолочні напої та проведений аналіз впливу технології виробництва та первинної обробки молока-сировини на якість кисломолочних продуктів. Кваліфікаційна робота містить розрахунки витрат на виробництво і реалізацію продукції, основних техніко-економічних показників, економічним аналізом, а також заходами щодо забезпечення безпеки і нешкідливості виробничих процесів для робочого персоналу і навколишнього середовища У роботі проведено техніко-економічне обґрунтування доцільності будівництва цеху кисломолочних напоїв на молочно-товарній фермі. В роботі представлені розрахунки сировини і готової продукції, допоміжних матеріалів, обґрунтовані раціональні технологічні схеми первинної обробки та подальшої переробки молока-сировини на продукти із незбираного молока, проведений розрахунок і підбір технологічного устаткування, чисельності робітників, виробничих площ. В кваліфікаційній роботі проведений аналіз впливу технології виробництва та первинної обробки молока-сировини на якість кисломолочних продуктів. Якість молока-сировини визначається сукупністю технологічних, гігієнічних, ветеринарно-санітарних і організаційних факторів. Серед них найістотніший вплив мають такі чинники: санітарний стан доїльного обладнання, температурний режим, гігієна тварин, здоров’я корів, запобігання ризикам і впровадження HACCP.